Sisteme "Twist-Off"

Sistemul automat "TO-05 Twist-off" de aplicat capace pe borcane produsa de  Lenssen Vul- en Sluittechniek BV din Olanda, este solutia optimala pentru liniile de productie de capacitate mica si mijlocie. un jet de abur se sufla in borcan inantea aplicarii capacelor pe acestea. Suflatul aburului se petrece intr-un spatiu special conceput in utilaj, camera de abur. In timpul racirii borcanului, aburul din interior condenseaza iar ulterioar se formeaza vidul din interiorul borcanului.

Exista posibilitati aproapre nelimitate in utilizarea diferitelor tipuri de capace si a formatelor de borcane. In sistemul automat "Twist-off" este posibila si utilizarea borcanelor cu forma complexa, datorita flexibilitatii acestor utilaje.
Pentru adaptarea borcanelor cu forme diferite, se modifica pozitia curelelor laterale pe inaltimea dorita in camera de abur.
 
Camera de abur este sustinuta din spate de doua coloane metalice a caror inaltime se poate regla electric. Aceast fapt conduce la un acces foarte usor pe partea de comanda si pentru lucrarile de mentenanta.Sistemul are inclus un elevator magnetic automat montat langa utilaj (instalarea dupa preferinta - pe partea stanga sau dreapta)
 
Sistemul este produs din inox si partial din bronz (nichelat), iar in portiunile necesare sunt utilizate aliaje plastice de inalta calitate. Astfel nu asiguram doar o durata de viata indelungata al utilajului dar se si asigura posibilitatea de utilizare si curatire usoara chiar daca se lucreaza intr-un mediu ambiental agresiv.

Capacitate: pana la 12.000 borcane/ora

Utilajul este prevazut cu un sistem de preluare/alimentare magnetic de capace si un set de inchidere pentru capace "Twist-off" de ø48 mm pana la ø89 mm.
Lungimea standard al benzii de transportoare al utilajului este de 3.000 mm, alte soluti se pot concepe in functie de spatiul de lucru disponibil.