RÖDERS GmbH

RÖDERS GmbH
Scheibenstr. 6
D-29614 Soltau
Germania

Telefon: +49 (0) 5 191 603 - 15
Telefax: +49 (0) 5 191 603 - 16

Internet: http://www.roeders.de

 

Cine este Röders? 

De sase generatii Röders şi-a castigat respectul si increderea in produsele sale innovative si fiabile pentru clienti din întreaga lume. A fost una din primele companii din Europa care a utilizat sistemele CAD/CAM, inca din 1970. A produs primele matrite de suflat pentru masini Krupp-Corpoplast si a cunoscut tehnologia de suflare inca de la inceputuri. Fiind totodata si un producator de echipamente pentru frezare de inalta viteza (HSC milling) utilizate in prelucrarea pieselor filigranate, Röders ofera capabilitati de fabricatie unice si exclusive cu un timp minim de livare. 

Pentru a asigura un timp de raspuns rapid fata de client, Röders a deschis o sectie suplimentara de productie la sediul lor din Soltau Germania si inca o sectie in Suzhou China inca din 2005. Deasemenea si aici, noua tehnologie de productie este aplicata utilizand proprile echipamente. Mai mult Röders a inceput in 2007 un parteneriat cu o companie din Michigan SUA pentru deservirea clientilor de pe continentul American. 

Röders alaturi de partenerul sau Global Tehnic furnizeaza deasemenea tehnologie pentru procesele de suflare cum ar fi alegerea preformelor PET, a capacelor, optimizarea stabilitatii recipientilor sau optimizarea paletizarii. 

Röders este un furnizor mondial consacrat de matrite folosite la suflarea preformelor PET pentru Coca-Cola, Pepsi si multi altii. Companii importante in domeniul PET ca Schmalbach Lubeca, Constar, Rexam, SABMiller şi altele sunt clienti constanti de multi ani. 

Röders poate deasemenea sa proiecteze recipienti cu forme complicate, forme ovale sau modele romboide, sau sa transcrie imprimari dintre cele mai diverse pe suprafata recipientului cu ar fi efectele 3D in relief (embosari, cavitati sau combinatii). 


Tehnologie speciala de fabricatie

Calitatea impecabila si timpul de livrare foarte scurt sunt caracteristicile Röders ce o fac cunoscuta in intreaga lume. O puternica dezvoltare interna garanteaza o tehnologie de fabricatie incomparabila. Roders a dezvoltat proprile ei masini de frezat special adaptate pentru productia de matrite de suflat. Aceasta include o dezvoltare si a sistemelor de control cu comanda numerica pentru o procesare rapida a datelor. Masina prelucreaza metalul cu peste 42 000 rpm facand posibila mentinerea standardelor de precizie inalta (Masina automata de frezat matrite de viteză ridicata cu superfinisarea suprafetelor). Intreg procesul de fabricatie este computerizat. 

 

Controlul calitatii

Fiecare pas al procesului de fabricatie este un subiect de control al calitatii de nivel inalt. Toate dimensiunile matritei si a conturului sticlei sunt verificate cu echipamente de masurare sofisticate inclusiv dispozitiv de masurare in coordonate 3D.