Ventilatoare Indusrtiale, Suflante uscare/Curatire

1. Cutite de aer ACI pentru uscare (Airknife Drying Systems)

Sunt aplicatii cu scopul de a inlatura umezeala, straturi de impuritati si reziduri de pe suprafate plane sau cu forme diferite.

Cutitele de aer ACI de inalta performanta asigura un proces de curatire performant si eficient cu multe avantaje.

Exemplu: Cel mai ineficient proces in care aerul comprimat se poate utiliza este indepartarea de lichide, praf sau felurite reziduri prin duze si ajustaje de evacuare.
 
Defapt, folosirea aerului comprimat in acest mod poate cauza fluctuatii in liniile principale de furnizare a aerului, dar probabil aspectul cel mai important este consumul imens de energie.

Cutitele de aer ACI sunt actionate de o suflanta centrifugala care devine astfel o sursa de aer curat, neintrerupt si fara fluctuatii. Cutitele de aer ACI sunt alternativa ce mai economica pentru nevoia de a dispune de aer comprimat la un locul dorit pe linia de productie. Aceste sisteme sunt fiabile si asigura scaderea costurilor in exploatare de pana la 90% fata de sistemele clasice de aer comprimat.

Amortizarea investitiei in 6 - 9 luni.
2. ACI – Ventilatoare industriale
 

Aci ofera o selectie de ventilatoare si suflante industriale, printre care:
  • Ventilatoare centrifugale
  • Ventilatoare cu lame dispuse radial
  • Ventilatoare axiale
 
Toata gama de produse ACI sunt disponibile cu specificatii cuprinzatoare despre clasa de motoare si accesoriile aferente.

Sistemele ACI sunt in concordanta totala cu directivele ATEX 94/9/EC pentru instalarea si utilizarea acestora in medii periculoase sau imflamabile.