Despre noi

 

 

 

 

          Societatea „SC Global Tehnic SRL” a fost înfiintata în anul 2002. Încă de la început, clienții și proiectele lor s-au aflat în centrul atenției noastre.

 

 

 

     Proiectele pentru Global înseamnă studiere constantă a pieței românești și internaționale, observare permanentă a tendințelor noi și a trendurilor din industria alimentară, chimică și farmaceutică, examinare atentă a nevoilor pe care le are clientul, anticipare și urmarire a obiectivelor clientului. 

 

         Dorința continuă de perfecționare a echipei Global Tehnic a condus la creșterea și dezvoltarea activității noastre. Astăzi vă putem oferi împreună cu partenerii noștri ambalaje (preforme PET, capace) și soluţii complete pentru îmbuteliere, ambalare și procesare din diverse segmente de piață.

Proiectele de succes derulate cu renumiți producatori (Bere Mures, Heineken, Ursus,Coca Cola, Pepsi, etc.) au transformat contactele sporadice în relații puternice, de lungă durată intre clienții si partenerii noștri străini.

     

       Împreună cu partenerii noștri participăm la târguri si expoziții organizate în România și în străinătate pentru a prilejui întâlnirea nemijlocită între clienți, parteneri/furnizori și inovațiile domeniului. 

 

 

         Viziunea

 

    Ridicându-ne la înălțimea viziunii noastre, dorim să creăm cea mai înaltă valoare posibilă pentru producătorii din industria alimentară, chimică și farmaceutică din România. Alături de colaboratorii noștri ne-am propus să devenim cea mai importantă companie de concepere, livrare și întreținere pentru solutii complete de producție. Aceasta este posibil prin direcționarea focusului strategic al companiei pe tendințele europene și prin implementarea acestora pe piața locală. 

 


           Misiunea

 

      Misiunea companiei Global Tehnic este satisfacerea celor mai complexe necesități din procesul de producție a clientului, deviza fiind: 

”vindem tehnologia creatoare de succes”.