ACI


ACI (Air Control Industries Ltd)
Weycroft Avenue,
Millwey Rise Industrial Estate,
Axminster, EX13 5HU

Marea Britanie

Telefon: +44(0)845 5000 501
Telefax: +44(0)845 5000 502

Internet: www.aircontrolindustries.com

Pentru orice tip de proces care necesită îndepărtarea umezelii, a straturilor de praf sau a impurităţilor de diferite forme de pe o suprafaţă, ventilatoarele, suflantele şi sistemele de uscare ACI sunt soluţia ideală.

Suflantele de înaltă performanţă produse de ACI au debitul de aer cuprins între 850 m3/h şi 5945 m3/h, presiunea aerului măsurând valori de 1.8 mbar până la 250 mbar în funcţie de model.

Folosirea unui sistem de aer ACI facilitează reducerea costurilor cu până la 90% faţă de sistemele clasice, cum ar fi cele cu compresoare de aer.

Lucrările de întreţinere a echipamentelor ACI sunt asigurate de o echipă service formată din tehnicieni de înaltă calificare.


Categorii de produse:

Cuţitele de aer ACI 

Cuţitele de aer ACI sunt concepute special pentru a îndepărta complet lichidul şi umezeala de pe diverse suprafeţe, inclusiv de pe cele din aluminiu, oţel, alamă, plastic sau cauciuc. Lucrează cu suflante centrifugale şi furnizează aer uscat şi fără ulei, aşa că nu necesită unităţi suplimentare de filtrare. În plus lucrează cu aer la presiune joasă, sunt deci mult mai silenţioase şi nu prezintă pericole de accidentare pentru operatori. Cuţitele de aer ACI sunt uşor de instalat şi au un consum mic de energie faţă de sistemele clasice cu aer comprimat.

Click aici pentru toate specificatiile tehnice despre acest produs:  

http://www.aircontrolindustries.com/products/20/airknife-systems


 

Seria DRI-Line

ACI a conceput o colectie dedicata special industriei alimentare prin care se urmareste uscarea sticlelor si conservelor, numita DRI-Line Series. Cei mai frecventi beneficiari ai acestor tehnologii sunt producatorii de linii complete de productie si de imbuteliere. Seria DRI-Line este o solutie ideala pentru asigurarea suprafetelor uscate pentru produsele care urmeaza sa fie etichetate la viteze de productie care variaza intre 100 si 30.000 recipiente/ora.

Click aici pentru toate specificatiile tehnice despre acest produs: 

http://www.aircontrolindustries.com/products/21/bottle-can-drying-solutions


 

Sistemele LINE-Dry

Sistemele LINE-Dry vă ajută să îndepărtaţi eficient apa şi umezeala de pe cablurile izolate sau de pe produse extrudate. Spre deosebire de sistemele cu aer comprimat, sistemele LINE-Dry îndepărtează cu succes apa şi umezeala şi au un consum de energie cu până la 10 ori mai mic.

Click aici pentru toate specificatiile tehnice despre acest produs: 

http://www.aircontrolindustries.com/products/189/cable-wire-dryer


Sistemele JetBlack Cleaning

Sistemele JetBlack Cleaning sunt un instrument sigur şi efectiv de curăţare şi desprăfuire pentru persoane, maşini şi componente în mediul industrial. Pot fi montate pe perete, există însă şi în varianta portabilă. 

Click aici pentru toate specificatiile tehnice despre acest produs: 

http://www.aircontrolindustries.com/products/22/jetblack-cleaning