Matrite

Matrite pentru suflarea preformelor PET

Tehnica si dezvoltarea produselor din cadrul companiei Röders, ofera competente unice in productia de matrite pentru industia de imbuteliat ce va garanteaza o calitate impecabila.
Competente:

- matrite interschimbabile pentru masinile de suflat preforme PET
- matrite speciale "Hot-Fill"
- insertii de schimb rapid la flacoanele de bere cu gravura speciala pentru etichete
- gravura de pictograme realizata intr-un departament specializat in cadrul companiei Röders


Experienta si service                          

Röders a produs mii de matrite de suflat preforme PET pentru clienti din intreaga lume de peste 30 de ani. Experienta acumulata de catre Röders privind tehnologia de suflare a preformelor PET acopera echipamente ca Sidel, Krones, SIG (Krupp), SIPA, Tetra Plas, MAG, ADS, Kosme şi altele. Matriele sunt fabricate respectand ultimele tehnologii de suflare pentru sticle PET nereturnabile sau refolosibile, umplere lichide fierbinti, bauturi carbogazoase, apa minerala, bere, sucuri, uleiuri comestibile, detergent sau orice este necesar. Datorita experientei acumulate si a calitatii produselor, cu matritele Röders puteti atinge acelasi nivel calitativ ca si cu echipamentele originale dar la costuri mai mici. 

Serviciile Röders includ livrarea setului complet de matrite, gata pentru a fi instalate pe masina si deasemenea componentele auxiliare (stopere, stele de preluare, tije, etc) daca ele sunt necesare, iar clientul solicita. La cerere, un tehnician Röders va face la sediul clientului instalarea si reglajul pe masina al matritelor si al tuturor parametrilor de suflare (cum ar fi profilul termic al preformelor PET) pentru a garanta rezultate optime de suflare a preformelor PET si performante ridicate ale echipamentului. Echipele Röders dezvolta solutii de tehnicitate inalta adaptate şi personalizate nevoilor clientului. Toate solutiile sunt testate in conditii de productie inainte de a fi livrate catre client. 

Sisteme de schimbare rapida, constructii speciale de matrite pentru suflarea preformelor PET. 

Röders a dezvoltat un sistem de schimare rapida pentru schimbarea diferitelor tipuri de matrite pentru Sidel, SIG (Krupp), Krones, etc. rezultand o economie de timp semnificativa. Sistemul de schimbare rapida contine un fel de matrita suport ce ramane in permanenta fixat in masina si matrita propriuzisa (matrite inserate) care poate fi usor montata sau demontata in cadrul schimbului. 
Matritele inserate pot cuprinde intreaga cavitate sau parti din acestea (de exemplu daca o  sticla a fost individualizata cu diferite modele de corp). 

Röders a dezvoltat deasemenea tehnici speciale de a adapta seturi de schimbare rapida a matritelor pentru mai multe tipuri de masina. Aceste tipuri de matrite pot fi utilizate in combinatii ca in exemplele de mai jos: 

Sidel <> SIPA 

Sidel <> Krones 

Sidel <> SIG (Krupp) 

Krones <> SIG (Krupp) 

SIPA <> SIG (Krupp)